Beelden in brons, gegoten Neolith met bronscoating en diverse materialen.

uit 1995 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Sheep

2019

Uit een stukje kippengaas ontstaat dit luchtig pas geschoren schaap.

Story of Life I Birth

2011

In Story of Life beeld ik de diverse fases uit die ieder mens in de loop van het leven doormaakt van geboorte via liefde en trouw, midlife tot aan het onvermijdelijke afscheid.  Van een blank begin tot een doorleefd verhaal. Story of Life I is het nog prille begin van de levenslijn met tranen van geluk om de blije geboorte van een kind.

Story of Life III Midlife

2011

In Story of Life beeld ik de diverse fases uit die ieder mens in de loop van het leven doormaakt van geboorte via liefde en trouw, midlife tot aan het onvermijdelijke afscheid. Van een blank begin tot een doorleefd verhaal. Story of Life III laat de tranen zien van de strijd om het bestaan met soms midlifecrisis of een burned out. 

Story of Life II Love

2011

In Story of Life beeld ik de diverse fases uit die ieder mens in de loop van het leven doormaakt van geboorte via liefde en trouw, midlife tot aan het onvermijdelijke afscheid. Van een blank begin tot een doorleefd verhaal. Story of Life II verbeeldt de gouden glans van liefde en geluk in verbondenheid en huwelijk.

Story of Life IV Farewell

2011

In Story of Life beeld ik de diverse fases uit die ieder mens in de loop van het leven doormaakt van geboorte via liefde en trouw, midlife tot aan het onvermijdelijke afscheid.  Van een blank begin tot een doorleefd verhaal. Story of Life IV toont de tranen van verdriet en de donkerte van het onvermijdelijke afscheid van het leven.  

Family I

2010

Verfijnd familiegroepje van vader en moeder met kind. Uitgevoerd in gegoten Neolith met groene acryl en bronscoating.

Family II

2010

Voetbalvader met zoon op zijn schouder. Uitgevoerd in gegoten Neolith met groene acryl en bronscoating.

Family III

2010

Klein familiegroepje van vader en moeder met 3 kinderen uitgevoerd in  Neolith met groene acryl en bronscoating.

Family IV

2010

Familiebeeldje van een moeder met haar baby. Uitgevoerd in gegoten Neolith met groene acryl en bronscoating.

Trombonist

1995

Trombone speler in brons

Bruce

2015

Mijn gevoel  vormde uit toevallig aanwezige losse elementen in mijn atelier dit beeld. Een richting aangevend? Luisterend naar een gevoel? Een gebaar?  

Genegenheid

2014

Uit een simpel stuk hout ontstaat een beeld vol liefde en genegenheid.

Parel in de Zwarte Zee

2013

Als kind leerde ik op school dat de Krim de parel was van de Zwarte Zee vanwege de mooie natuur en kusten, vergelijkbaar met de Franse Rivièra. In 2012 voer ik 's avonds laat met een cruiseboot vanuit Odessa in  Oekraïne de Zwarte Zee op richting de Krim, alles vredig en rustig om mij heen. In Kiev was de viering van de onafhankelijkheid in volle gang op het Maidan plein. In Sebastopol op de Krim flaneerden de jongelui en zongen de ouderen vollksliederen. Inmiddels een land in oorlog en verwoesting. Mijn beeld, samenstelling van gevonden voorwerpen, symboliseert een boot ?, een dier ?, een helder licht centrum met zich mee dragend. Hopelijk op weg naar een vredige toekomst.

Pas-de-deux

1995

ballet pas-de-deux in brons op granieten sokkel