Er zijn workshops mogelijk voor kinderen en volwassenen. Er kan gewerkt worden met klei en zachte steen. Volwassenen vanaf 4 deelnemers. Kinder kleifeestjes vanaf 6 tot maximaal 10 kinderen.

WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN 

Workshop keramiek

Eenmalige workshops worden gegeven in groepen van minimaal 4 tot maximaal 10 personen. Deze zijn het hele jaar mogelijk en duren 2 uur voor volwassenen. Kosten zijn 15 euro inclusief materiaal en consumptie.

Workshop beeldhouwen.

In een minicursus van 5 lessen leert men van een stukje speksteen of albast een kunstvoorwerp maken. Hiervoor is informatie aanwezig maar de beste inspiratie komt uit jezelf en uit de te bewerken steen. Je laten leiden door vormen die aanwezig zijn en wat daarbij ontstaat is een prima manier van werken voor iemand die net begint met beeldhouwen. Er is gereedschap aanwezig. Kosten 100 euro per cursus inclusief materiaal, dwz een steen en eventueel een houten sokkel. 

WORKSHOPS VOOR KINDEREN ( DUREN ONG. EEN UUR)

Workshop keramiek: thema natuur

Mogelijk voor groepen van 6 tot 10 kinderen. Leeftijd vanaf 5 jaar.

Er wordt een vogelnestje in de vorm van een duimenpotje  op indianenmanier gemaakt compleet met eitjes en vogeltje. Of een vakantie-eiland van klei waarbij met takjes een leuk landschapje wordt gemaakt. Kosten zijn 6,00 euro per kind. 

Workshop speksteen: thema prehistorie

Kinderen vanaf 7 jaar maken van een ruw stukje speksteen een mooie kraal. Kosten 7,50 euro per kind.

 

 

                                                      

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnen de regio Den Haag is het ook mogelijk op locatie te werken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WORKSHOPS IN OPDRACHT

Atelier Kerhann geeft  in opdracht kinderkleiworkshops in de regio Den Haag zoals bij de Naschoolse Opvang. Groepen bestaan uit maximaal 10 kinderen vanaf de leeftijd 5 á 6 jaar. Deze workshops kunnen op verzoek worden gegeven in een serie van 2 tot 5 workshops. Elke workshop wordt gewerkt met een apart thema. Na te zijn afgebakken tot keramiek wordt alles door de kinderen beschilderd met kindvriendelijke en uitwasbare vingerverf waarna ze hun ouders kunnen verrassen met hun eigen kunstwerkjes.                                                                                                          

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atelier Kerhann vindt u op Bosrank 6 in Den Haag Ypenburg.